dimarts, 18 de juliol del 2017

Capítol 4: Classe d'endevinació

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

17 de juliol de 2017


Els animals fantàstics són criatures fascinants i molts diverses que habiten el món màgic, tot i que més d'una vegada han fet alguna escapadeta al món no màgic, empesos pel seu caràcter entremaliat i juganer. Si s'escapen, bona sort, perquè són molt vius i difícils d'atrapar!
Això han après aquest matí els estudiants de l'escola de màgia, confeccionant un mòbil compost per diferents criatures fantàstiques i així estudiant a fons cadascuna de les seves parts.
El misteri del troll fugat, però, segueix sense resposta. Avui els caps de cases han animat els aprenents a iniciar una recerca més exhaustiva per fora dels límits de la casa. El que es puguin trobar més enllà pot ser perillós, però ja comencen a estar prou preparats. Les pistes, però, no han estat suficients per esbrinar on és i d'on ha sortit aquest troll.
Així, doncs, l'escola ha decidit continuar les classes habituals a l'espera de notícies. Aquesta nit ha estat el torn de les professores d'endevinació, que han organitzat un gran concurs de preguntes i proves de tot tipus per fer-los passar una nit emocionant.
Ara és hora de que els petits mags se'n vagin al llit per recuperar l'energia, que de ben segur que necessitaran. No hi ha cap truc de màgia tan poderós per carregar les piles com un bon llit i molta son
                                         *     *     * 
De bon matí...

Fent tallers...


 L'hora de la piscina



 Petita expedició



 Vetllada de concurs