dilluns, 17 de juliol del 2017

Capítol 3: Classe d'herbologia

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

16 de juliol de 2017


El temps sense que els petits aprenents amb prou feines se n'adonin, la vida aquí és tranquil·la, però cada dia els esperen milers de petits reptes a la cantonada que els fan madurar poc a poc. 

Les classes segueixen el seu curs, i avui els aspirants de mag han assistit a les lliçons de la professora d'herbologia de l'escola. Les classes a Hogwarts, per sort, no són com les que estan acostumats a rebre. Aquí no s'asseu ningú en un pupitre durant hores i hores. Aquí això s'arregla amb una gimcana per tots els exteriors de l'escola, per aprendre a la vegada que s'ho passen d'allò més bé.

A la tarda els alumnes han rebut la visita del fra Jordi, que els ha portat les seves reflexions i a qui han pogut ofrenar el símbol de cada casa després de pensar sobre quin significat té per a ells.

Quan ha arribat la nit, els caps de les quatre cases han informat els alumnes que encara no se sap res del troll que es va escapar, el qual deu rodar pels voltants de l'escola, pertorbant la tranquil·litat i l'harmonia habituals. Però abans de llençar-los a una recerca amb aquest risc, el millor seria fer, primer, un entrenament nocturn. Les diverses cases han competit entre elles per veure qui era capaç d'aconseguir el nombre més gran d'insígnies només amb l'ajuda de la llum de les seves llanternes.
  
Amb tot això ha acabat un dia més, però encara tenim molts enigmes oberts: on és el troll, i com s'ha escapat? O, potser... qui l'ha deixat escapar?
                                    *     *     *