dissabte, 15 de juliol del 2017

Capítol 1: Arribada a l'escola de màgia

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

14 de juliol de 2017


Surt el sol i, poc a poc, allargant les ombres dels arbres i les parets de pedra, neix un nou dia a Hogwarts. Però avui a l'escola avui s'hi respira un ambient diferent, hi ha una certa emoció a l'aire... avui comença un nou curs de l'escola de màgia d'estiu. 
Els aspirants a mags d'aquesta promoció, escollits deliberadament per la seva vàlua i el seu potencial, han emprès un llarg viatge per arribar fins aquí. Un cop acostumats al nou entorn i instal·lats al que serà la seva llar durant aquests dies, s'ha donat pas a la presentació inaugural del curs amb l'honorable presència dels quatre caps de les cases més importants i antigues del món màgic: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin. Ells han sigut els encarregats de presentar les normes del centre per tal que tot funcioni correctament, ja que uns dels atributs més importants que ha de tenir un bon mag són la disciplina i el bon comportament. 
Però tot això ha estat només una introducció per a precedir la vetllada de nit, el moment més esperat del dia. Els nervis de punta, l'emoció a flor de pell... és el moment de la repartició de cases. Tots ells han de ser assignats a una de les quatre grans cases, depenent dels seus atributs i personalitat: valor, lleialtat, intel·ligència i ambició. Ha estat tasca del barret seleccionador fer-ho, un ésser que té una ull infal·lible per descobrir què s'amaga dins el cor de cada aspirant de mag.
Així es va posar fi a la primera i més important vetllada a l'escola de màgia d'estiu. Demà, a la sortida del sol, Hogwarts entrarà en ple funcionament, i qui sap què els espera a aquests valents aprenents... 
                                           *     *     *